Un autocamion încărcat cu stupi cu albine s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6, la ieşire din Băile Felix spre Hidişelul de Jos.

Probabil, şoferul a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi, într-o curbă, autovehiculul a intrat în balans şi s-a răsturnat de-a curmezişul pe şosea, ocupând în întregime o bandă de circulaţie. Din fericire, însă, n-a lovit nicio altă maşină şi nici şoferul n-a fost rănit.

"La faţa locului s-au deplasat pompierii Gărzii 1 Mai, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 de Pompieri. Din fericire, şoferul autocamionului nu a suferit leziuni şi a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat zona şi au transportat stupii în afara carosabilului", a declarat pentru BIHOREANUL maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Spre norocul celor prezenţi în zonă, nici albinele nu s-au "revoltat", chiar dacă insectele au roit în jurul camionului, imediat după impact. Din motive de precauţie, însă, militarii care au intervenit pentru mutarea stupilor au purtat echipamente speciale.

La fața locului au mai fost mobilizați și medici de la Serviciul Județean de Ambulanță. Un polițist care dirija circulația a fost înțepat de o albină, însă, din fericire, nu au fost probleme și nimeni altcineva nu a mai fost rănit.

Pentru că a fost un eveniment rutier fără victime, poliţiştii bihoreni nu au făcut cercetări la faţa locului.