Un orădean în vârstă de 34 ani s-a ales cu dosar penal, după ce, miercuri, a acroşat trei tinere în vârstă de 17 ani pe o trecere de pietoni din Oradea după care a fugit de la locul accidentului.

Evenimentul rutier s-a produs miercuri dimineaţă, pe strada Alexandru Xenopol. „Un bărbat de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor şi a acroșat trei tinere de 17 ani, două din Oradea și una din comuna Sânnicolau Român, care se anjaseră în traversarea carosabilului în mod regulamentar, pe marcajul pietonal”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Poliţia Bihor.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind urmărit în trafic de polițiștii Biroului Rutier Oradea şi prins pe strada Tudor Vladimirescu.

În urma accidentului rutier, cele trei tinere au suferit leziuni ușoare. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.