Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor s-a pozat într-o aeronavă Blue Air, în timpul unei curse pe ruta Oradea - Bucureşti, pentru a arăta că nu sunt pasageri, fiind ocupat "maxim 30%".

El a postat, duminică după amiaza, mai multe fotografii din interiorul unui avion Blue Air, alături de un mesaj prin care disculpă Consiliul Judeţean în ceea ce priveşte retragerea Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Oradea.

"Pentru o informare reală a bihorenilor, voi posta câteva fotografii cu gradul de ocupare a cursei Oradea - Bucureşti. Avionul este ocupat maxim 30%... aproape gol... ce-i (!) care caută explicaţii si vinovaţi pentru faptul că a treia companie s-ar retrage să mai opereze curse de la Oradea, cred că fotografiile spun totul. Mă întreb cine este de vină, Consiliul Judeţean sau faptul că nu se vând biletele?", a scris Traian Bodea, strecurând şi o gravă greşeală gramaticală.

După cum se ştie, începând din luna aprilie nu se mai pot face rezervări pentru zborurile Blue Air pe ruta Bucureşti - Oradea - Bucureşti, compania încetând astfel să opereze pe Aeroportul din Oradea.

Bodea nu a specificat când anume au fost făcute fotografiile, însă este posibil ca acestea să fi fost realizate în timpul zborului de duminică al Blue Air, care pleacă de la Oradea spre Capitală la ora 16.30.

Săptămânile trecute, şi Tarom a decis să renunţe la zborurile anunţate de la Oradea spre Barcelona şi Milano - Bergamo încă înainte de a începe să le opereze, invocând numărul extrem de mic de bilete vândute.

Citeşte şi: Adio, Blue Air! Din aprilie, orădenii vor putea zbura spre Bucureşti doar cu Tarom