Poliţiştii şi echipaje de salvatori s-au deplasat, luni după amiaza, la un incident rutier petrecut lângă Marghita. O femeie care n-a adaptat viteza la condiţiile de drum s-a răsturnat cu maşina, o Dacia Logan, în şanţ. Din fericire, şoferiţa a scăpat cu leziuni uşoare. 

"La ora 16.13, pe drumul judeţean 191 F, în afara municipiului Marghita, o femeie de 43 de ani din Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Marghita - Buduslău, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se în şanţul de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. 

În urma accidentului, "conducătoarea autoturismului a suferit leziuni uşoare pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", a mai precizat reprezentanta IPJ Bihor.

Maşina, în schimb, a fost grav avariată, după cum se vede în fotografiile surprinse de trecători şi postate pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Bihor. 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Marghita.