Bihorenii care sunt în căutarea unui loc de muncă pot consulta lista din această săptămână a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, unde figurează 743 de job-uri disponibile. Cele mai multe din acestea, 669 la număr, sunt declarate la agenţia din Oradea, iar celelalte la filiale din Bihor ale AJOFM.

Din totalul locurilor de muncă vacante, 102 sunt pentru bihorenii absolvenţi de studii superioare. Fac angajări Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, care are nevoie de analişti şi asistenţi medicali, societatea Termoficare, în căutare de ingineri, ori felurite companii din municipiu, care angajează, printre altele, ingineri, responsabili achiziţii sau specialişti în resurse umane.

Printre cele 327 de locuri de muncă vacante dedicate absolvenţilor de studii medii, se numără job-uri de agenţi de securitate, barmani, bucătari, confecţioneri îmbrăcăminte, dulgheri , electricieni sau lucrători comerciali.

Lista AJOFM Bihor mai cuprinde 240 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi, căutându-se ambalatori, curieri, forjori sau infirmiere pentru acelaşi Spital Judeţean.