La aflarea veştii că a fost demis Consiliul de Administraţie al Aeroportului Oradea, membrii acestuia s-au legat de scaune. Păi, cum să rămână Bimbo, prietenul gibonilor, maestrul în colectarea gunoaielor şi superspecialistul în avioane, fără indemnizaţia lunară? După cum se vede, domnul Bimbo Szuhai Tibor este pentru UDMR ca salamul Victoria (Gyoztes Szalami), adică 50 de specialişti într-unul singur.

În povestea asta mai apare şi Macio Mang, care ne atenţionează că dacă-i dăm afară pe genialii de la Aeroport riscăm să le plătim salarii compensatorii pentru că indivizii au contracte beton. Dar noi de ce-i dăm salarii neruşinate vechiului PSD-ist? Să facă contracte beton în favoarea nătângilor de partid sau în favoarea Statului Român, pe care ar trebui să-l reprezinte?

Se pune în discuţie, odată cu viitoarele alegeri, despăducherea instituţiilor de stat. Cea mai simplă metodă ar fi să li se dea responsabilităţi clare angajaţilor. Consiliul de Administraţie nu trebuie să fie locul sinecurilor de partid. Acolo, dacă faci performanţă, trebuie să fii premiat, dacă nu, să răspunzi material şi penal pentru greşeli.

Să vedeţi atunci cât de uşor vom scăpa de amante, loaze, şoşonari, lipitori de afişe, naşi-fini şi alte lepădături oploşite în posturi bănoase de şefii lor de partid.