Aeroportul Oradea, ca orice instituţie girată de Consiliul Judeţean, este în picaj. Ghinionul său este dublu: au plecat operatorii externi şi a rămas Taromul, cu preţurile sale neruşinate.

Bietul Bimbo Tibor Szuhai a fost pus preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului probabil ca să se facă de râs, nu să facă treabă, pentru că habar nu are de avioane.

Ciudat destin are fostul jurnalist! Mai întâi a fost aruncat în cuşca cu lei de la Grădina Zoologică. Nu bine a început, aidoma Sfântului Francisc, să deprindă limba fiarelor, că a şi fost aruncat la groapa de gunoi. Mai exact, director adjunct la ADI Ecolect, instituţia care va colecta gunoaiele din judeţ. Între timp, însă, UDMR l-a făcut şi şef al CA-ului de la Aeroport, probabil pornind de la premisa că omul e în aer în acest domeniu.

În schimb, când i se arată impotenţa, Bimbo devine ţâfnos şi se tânguie că opoziţia nu-l lasă să lucreze, pe el, săracu’, care are mii de mail-uri corespondenţă cu operatorii aerieni, dar, din păcate pentru noi, nicio cursă externă. Şi pentru că după atâtea insuccese trebuia şi premiat, omul a primit şi o "componentă mobilă a indemnizaţiei" - ce nume inept pentru o sinecură!

Dar poate că în ochii UDMR-ului Bimbo merita prima, pentru că şi-a făcut datoria. De unde ştim noi ce sarcini i-au trasat Pasztor şi compania?