Parafrazând un folkist bătrân, "la Consiliul Judeţean situaţia e amară / Mang nu mai pluteşte, Pasztor nu mai zboară". Pasztor Sandor s-a împăunat cu aducerea companiei Ryanair la Oradea, iar acum în capul său se sparg toate oalele, inclusiv cele de noapte.

Degeaba îi face fotograful oficial 4 milioane de poze retuşate. În zadar prodemocratul Adrian Simon trimite spre presă comunicate coafate. E inutil ca agentura de presă Fake-News-Bihor să mai caute dărăpănăturile lui Bolojan pentru a distrage atenţia. Nici măcar hoardele de la Coaliţia Rogerius nu mai pot ajuta cu nimic...

E clar că avem nişte amatori la cârma judeţului, de vreme ce primele lor măsuri au fost să-şi zugrăvească birourile, să-şi tragă limuzine noi şi să dea de mâncare atârnătorilor de partid.

Şocant este că Pasztor s-a dus la Dublin să negocieze cu patronii de la Raynair, iar odată întors acasă a mărturisit că nu ştie ce conţine contractul. Păi tu, care te lăudai că ai stat nopţile ca să negociezi clauzele la sânge, habar nu ai cum arată nenorocitul ăla de contract?

Cred că ar trebui aplicată soluţia Radu Ţîrle, care după ce a auzit că Spitalul Judeţean ar urma să intre în subordinea Consiliul Judeţean l-a cedat urgent Primăriei. Faceţi la fel, măi băieţi! Predaţi Teatrul, Filarmonica, Aeroportul şi Drumul Apusenilor către Primăria Oradea şi rămâneţi cu ceea ce ştiţi mai bine: angajarea activului de partid la stat.

Iar apoi, după ce-şi va şterge lacrimile, Pasztor poate să meargă liniştit în delegaţii la Budapesta sau prin China...