Conducerea ALDE a ținut o conferință de presă bruiată de membrii organizației Oradea Civică. Aceștia au fost evacuați de gibonii lui Tăriceanu, dar, cu un drum, au agresat-o și pe colega noastră Mădălina Sim. Acești paznici ai politicienilor sunt de fapt niște idioți utili, spre deosebire de cei care țineau conferința de presă, care sunt inutili. Pe vremuri li se spunea organe - că milițian suna ca dracu’ -, acum sunt bodyguarzi. În limbaj bihorenesc, ”cioși la iosagul lui Tăriceanu”...

Este a doua oară în câteva luni când paznicii liderilor politici se dau în stambă. Nu mai departe de finele anului trecut, un pușcăriaș evazionist care răspunde la numele de Bonica a smuls telefonul colegului Adrian Criş, pentru a nu-i filma pe pesediștii veniți să inaugureze la Sânmartin ceva ce aducea a statuie.

La cât de iubiți sunt conducătorii noștri, în curând nu se vor mai putea feri de îmbrățișările călduroase ale electoratului decât dacă se deplasează prin teritoriu cu TAB-ul, sau dacă rămân la haznalele televizate, de unde pot să-și debiteze nestingheriţi inepțiile. Ce exemplu mai bun vreți decât că președinta CMS-ului a venit la ședința de bilanț a Curții de Apel Oradea însoțită de un paznic, de parcă ar face parte din patrimoniul național?

Norocul colegei noastre a fost că Norica Nicolai nu era în hol când au avut loc regretabilele incidente. Pun pariu că madama ar fi înghițit-o de vie pe Mădălina, după care ar fi regurgitat telefonul, ca să nu fie acuzată de tâlhărie.

Este regretabil că fostul dealer de Citroene - ajuns, vai de țara asta, al doilea om din stat - crede că și noi avem Alzheimer. Altfel nu se explică de ce ne-o flutură ca pe o izmană scoasă la uscat pe Norica Nicolai pe post de candidată perfectă la funcția de europarlamentar. Păi suntem atât de idioți încât să fi uitat că acum 7 ani Norica ne promitea că deschide un birou parlamentar aici, iar mai apoi a resimțit puternice dureri mai jos de șale la doleanțele băștinașilor?

Nu vreau să fiu cobe, dar la cât de tensionată este acum societatea, nu e departe momentul când vor apărea violențe grave îndreptate împotriva protestatarilor, ziariștilor și politicienilor, așa că ar fi mai bine ca bravii noștri conducători să stea în bula lor mediatică și să nu mai agite poporul cu prezența lor urât mirositoare.

Detalii, aici: VIDEO ȘOCANT: Incident la conferinţa de presă a preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu! Membrii "Oradea Civică", luaţi pe sus de agenţii de pază! (FOTO)