Au trebuit doi ani de insistenţe pe la indolenţii de la CFR pentru ca Oradea să poată închiria, pe bani buni, un teren al frânarilor. Tot de vreo doi ani merge Bolojan cu basca-n mână la Guvern să primească temporar un teren pe care să facă pasajul de la cimitir. După ce lucrarea va fi gata, va fi înapoiat Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră, aşa cum cere legea.

Semnăturile nu se pot obţine ori pentru că oamenii sunt rău intenţionaţi, ori pentru că sunt atât de prostovani încât ezită să-şi pună amprenta pe un act guvernamental.

Povestea cineva că la o şedinţă din domeniul Apelor s-a spus clar ca nicio lucrare să nu fie făcută în oraşele unde sunt primari din opoziţie. Cam aşa gândesc indivizii care conduc această ţară. Dacă nu pot ridica toată România la nivelul Clujului, Timişoarei sau Oradiei, încearcă să o coboare sub nivelul broaştei, cam ca în Teleorman sau Vaslui.

De ce se feresc administratorii ţării de primarii cu rezultate? Pentru că exemplele de bune practici le dau peste cap sloganurile lansate asistaţilor orbiţi de propaganda Antenei 3. Poporul e prost şi trebuie să ştie că nu se poate face nimic în ţara asta din cauza Statului Paralel, a lui Soroş, a lui Coldea şi a Uniunii Europene.

Or, dacă există localităţi care au ieşit din marasmul social democrat, întreaga teorie a Guvernului se prăbuşeşte.