UDMR Bihor, condus cu măiestrie de deputatul Szabó Ödön, a decis: episcopul Csüry István este nevinovat pentru zbenguiala cu o enoriaşă. Marii vinovaţi suntem noi, cei de la BIHOREANUL, care am dezvăluit sulfuroasa întâmplare.

Văd că domnul Ödön începe să fie bântuit numai de certitudini. Cu numai câteva zile înainte, a votat pentru transformarea Codului Penal într-unul cu dedicaţie pentru penali. Acum văd că se bagă şi în domeniul lui Dumnezeu, cu toate că între el şi divinitate există o mare diferenţă: Dumnezeu nu se crede Szabó Ödön!

Nu înţeleg care e vina noastră în cazul Csüry. I-am apăsat noi distinsului prelat degetele pe tastatură în aşa fel încât să producă texte prin care arăta că vrea să-i vadă duduiei blăniţa? Dar, din păcate, politicienii din România s-au obişnuit că pot să facă ce vor odată ce prostimea i-a votat. Aşa că de ce n-ar schimba chiar şi cele 10 porunci dacă interesele le-o cer?

Ca să vedeţi cum deja hoţia, preacurvia şi nesimţirea devin lucruri banale în România, citiţi comentariile de pe Facebook la flagrantul în care i-am surprins pe pădurari venind cu plocoane la Ocolul Silvic. Veţi afla că şpaga nu-i şpagă pentru câţiva miei, ci... tradiţie. Şpăgile încep de la milioane de euro, preacurvia e condamnabilă doar dacă e cu viol, iar politicienii infractori sunt toţi, fără excepţie, victime ale Statului Paralel.