Atenţie: acest text nu este recomandat telespectatorilor Antena 3 şi România TV!

Am avut ocazia unică să petrec o după-amiază cu magnatul George Soros, la vila sa din California. La intrare era un covor imens cu harta României Mari, pus în aşa fel încât oaspeţii să-l calce în picioare. Toţi piticii de grădină erau cu chipul eroilor neamului - Ştefan cel Mare, Mircea Cel Bătrân, Mihai Viteazul şi Şerban Nicolae.

Pe birou, manualul de algebră de-a V-a. "Când faci o diversiune trebuie să ştii ce înseamnă binomul". Pe pereţi, poze cu premierul Mihai Tudose. "Eram deprimat, dar de când am pus pozele premierului, cu faţa asta de acordeon, nu mai bag în seamă ridurile ce-mi brăzdează chipul".

Scopul vieţii lui Soros este să distrugă România, dar de un an nu mai întreprinde nimic. "Când am văzut cine a pus mâna pe putere, am zis că nu are rost să mă implic, ăştia or să distrugă ţara singuri. Apropo, de ce Dragnea se teme aşa mult de puşcărie? Nu-i va schimba cu nimic statutul, şi la Jilava va fi tot şef de cameră". Nu mai plăteşte, deci, să scoată oamenii în stradă. "Îi vor scoate băncile, când n-or să-şi mai poată plăti ratele".

L-am întrebat cum e cu statul paralel. "Păi, Iohannis este cu statul paralel, iar PSD-ul paralel cu statul". Acum este chiar mulţumit de Guvern. "Are cel mai mare coeficient de inteligenţă din UE: 219 puncte. Dar nu fiecare, ci cumulat, împreună".

La plecare am auzit nişte urlete şi vaiete româneşti. "Mi-am făcut o mică fermă de bumbac, numai ca să pot biciui nişte sclavi români. Să se obişnuiască cu munca la o multinaţională"...