Campania pentru referendum i-a adus la aceeaşi masă pe domnii Cseke, Mang şi Bolojan, şefii celor mai mari partide din judeţ. Mă bucur că avem în sfârşit un subiect care uneşte grosul oamenilor politici locali.

Las la o parte tema, cel puţin discutabilă. Important este că politicieni cu păreri aparent ireconciliabile pot avea dialog comun.

Dacă tot găsesc distinşii politicieni timp să umble după "avioane" gen "homosexualii care-ţi fură copiii", ce-ar fi însă să umble după avioane la propriu? Dacă tot s-au călcat pe mândrie şi au decis să se înhame la căruţa referendumului, să repete figura şi în problema Aeroportului Oradea!

Este evident că domnul Pasztor nu este în stare (asta dacă nu cumva are interese ascunse) să negocieze cu marii operatori ca să avem la Oradea un aeroport internaţional important.

Tristă soartă are judeţul! Un Pasztor incapabil şi un Mang în stare de orice. Nu mă mir că rezultatele sunt egale cu valoarea domniilor lor.

Ce putere de negociere ai tu, Consiliu Judeţean, când fondurile proprii nu-ţi ajung nici măcar să asiguri hârtie igienică pentru personalul din dotare?

Orgoliile şefilor din Consiliul Judeţean şi de la Primărie trebuie lăsate deoparte. Oradea are suficienţi bani ca să subvenţioneze curse şi, staţi liniştiţi, n-o va face degeaba, că nu te poţi dezvolta şi numi oraş important dacă nu ai conexiuni cu întreaga Europă.

Aşadar, dragi politruci, fie gloria a voastră şi cursele externe ale noastre!