Există o conjurație a neghiobilor care, de câte ori se face ceva prin oraș, vin cu plângeri și reclamații, folosind aceleași elemente recurente: beton, distrugere, clorofilă, oxigen, pedeapsă, nebunul, copacii, salariile cele mai mici din țară!

Vă mai amintiți de cei care plângeau de mila șobolanilor din Zona Sovata, cărora Podul Carol le-a distrus habitatul? Câtă jale că noxele vor afecta cetățenii din zonă...

Nici Drumul Expres nu a fost mai bine văzut. Că pleacă la vale odată cu dealul, că nu va circula nimeni pe el... Acum cârcotașii ar trebui să numere mașinile ce trec pe arteră.

Podul Macio a fost și el acuzat că are săgeata prea mare, prea mult beton și că strica haznaua care devenise Silvașul.

A venit rândul pasajului Magheru să încapă pe mâna activiștilor de partid ascunși în blană de ecologiști. Emisia de gaze va crește, drumul de fapt încurcă, umbra noastră unde e, cu banii ăia se puteau face lucruri mai bune...

Ca să-i mulțumească pe toți, Primăria ar trebui să facă un pasaj din chirpici, ranforsat cu bălegar extrudat, să monteze cișmele pentru mămicile ce-și plimbă odraslele prin subteran, să pună 10 bănci pentru pensionarii care vor să se odihnească la umbră și să planteze 130 de copaci pe carosabil.

Și nu în ultimul rând, ar trebui ca numele pasajului să fie schimbat din Magheru în Maghiaru...