De când România este în stare de urgenţă, iar oamenii sunt îndemnaţi să stea mai mult în case, îşi freacă mâinile de bucurie şmecherii care caută fraieri pe care să-i păcălească. Printre aceştia se numără şi orădeanca Adela Lupşe, cunoscută mai degrabă drept crizata de la televizor, care striga că vrea să sune telefonul.

Tânăra prezintă o emisiune la Etno TV, "Câştigaţi acum", şi îi îndeamnă pe români să sune pentru a da nişte răspunsuri evidente la întrebări simple, pentru a câştiga diverse sume de bani.

Şmecheria e că, înainte de a intra în direct, oamenii sunt ţinuţi pe fir minute în şir, iar apelul este suprataxat, informaţie care nu apare pe ecran şi pe care nici prezentatoarea n-o spune. În schimb, Adela profită de vulnerabilităţile ţării în aceste zile şi le cere românilor să nu mai iasă pe străzi, ci să stea în faţa televizorului şi, fireşte, să sune la emisiunea prezentată de ea.

"De ce nu staţi acasă să sunaţi? Nu vreţi să câştigaţi?", a strigat revoltată orădeanca într-o emisiune difuzată zilele trecute. Bihorel crede, totuşi, că ţara toată ar fi mult mai câştigată - şi mai puţin virusată - dacă şi Adela ar sta acasă.