Dansatorul orădean Emil Rengle a făcut un gest deosebit, marţi, în emisiunea "La Măruţă", când i-a donat 10.000 de euro, mai precis premiul de originalitate pe care l-a obţinut în emisiunea "Românii au talent" pe lângă marele trofeu, Biancăi, micuţa balerină care s-a clasat pe locul al doilea în finală. 

Emil Rengle a câştigat, vinerea trecută, marele premiu în sezonul opt al show-ului "Românii au talent", în cuantum de 120.000 de euro. De asemenea, orădeanul a primit și premiul pentru originalitate. 

"Visul meu e la fel de important precum visul oricarui alt om. Ma regasesc in Bianca, pentru ca si eu, la varsta ei, munceam zi si noapte in sala de dans. Gestul meu de a-i dona premiul de originalitate este o incurajare. Dau si eu mai departe sustinerea uriasa pe care am avut-o din partea publicului. Ce am invatat pana acum din tot ce mi s-a dat este ca, da, in viata este important sa dai, la randul tau, mai departe. Asta este principiul dupa care incerc sa ma ghidez in tot ceea ce fac”, a spus Emil Rengle în emisiune.

La rândul ei, Bianca s-a bucurat de premiu, dar a spus că-l va dona mai departe: "Sunt foarte bucuroasă că am primit acest premiu, pentru ca voi putea ajuta și eu alți copilași. Nu mă așteptam la gestul lui Emil, dar banii vor ajunge la copilași care au o nevoie mai mare și care, poate, dansează la rândul lor".