Rockstarul american Lenny Kravitz a concertat, luni, pentru prima oară în Transilvania şi le-a oferit fanilor un show de ţinut minte, care a avut loc la Cluj Arena şi s-a întins pe nu mai puţin de două ore şi jumătate.

Încă din parte a concertului, rockerul a avertizat publicul că nu se grăbeşte să plece şi că va cânta până "they will kick us out" (trad. – până ne vor da afară).

Setlist-ul serii a inclus piese celebre ale artistului, precum "American Woman", "I belong to you", "Fly away", "Stillness of heart", "It ain’t over ’til it’s over", "Are you gonna go my way", precum şi melodii de pe noul album Raise Vibration, care a dat şi numele turneului, cum ar fi "Low", "Who really are the monsters?" şi "Here to love".

Fanii au cântat alături de rockstarul american, dansând totodată viguros la piesele alerte şi aprinzând luminile telefoanelor în timpul baladelor. Lenny Kravitz le-a şi dat sfaturi spectatorilor, spunându-le că timpul e cel mai de preţ, "the biggest luxury", şi nu alte avuţii. Aşadar, a propovăduit Lenny, toţi oamenii ar trebui să-şi facă timp să se conecteze cu ei înşişi şi cu dorinţele lor.

Spre finalul concertului, după ieşirea la "bis", în timpul piesei "Let love rule", Lenny Kravitz a coborât în mulţimea adunată la Cluj Arena şi s-a plimbat salutând fanii până în celălalt capăt al terenului, ba chiar a şi urcat într-una dintre tribune, unde, pe lângă saluturi, o fană norocoasă a primit şi o îmbrăţişare.

Show-ul, unul care s-a auzit foarte bine, s-a încheiat cu probabil cea mai aşteptată piesă a serii, hitul "Again". Înainte să o cânte, Lenny Kravitz le-a spus românilor că deja îi e dor de ei ("I miss you already!").

Şi le-a spus, în tonul piesei, că speră să-i revadă...


Lenny Kravitz a revenit în România la invitația Emagic, cu piese noi de pe cel de-al 11-lea său album și cu hiturile care l-au consacrat.

Producția de luni seara a fost una impresionantă: echipamentele aduse în 10 tiruri de mare capacitate au creat o scenă eclectică cu elemente decorative de inspirație etnic-africană, în ton cu mesajele promovate de artist în textele celor mai recente piese.

Turneul îl aduce pe Lenny Kravitz în 16 țări europene printre care: Franța, Germania, Belgia, Italia, Danemarca, Polonia, Slovenia. Artistul își va continua turneul până la showul final din iunie care va avea loc la Londra pe Arena O2.