Una dintre cele mai de succes producţii ale companiei de dans "Lord of the dance" va fi prezentată, anul viitor, în iunie, şi în faţa orădenilor. "Dangerous Games", o producţie impresionantă cu 40 de dansatori remarcabili, este realizată sub coregrafia şi regia celebrului Michael Flatley.

Spectacolul va avea loc pe 25 iunie 2019, la Arena Antonio Alexe, în aceeaşi perioadă fiind programate reprezentaţii şi în Bucureşti şi Craiova.

Cei 40 de dansatori profesionişti propun publicului o nouă experienţă memorabilă. Producţia va captiva audienţa cu un set impresionant de design şi complexitate vizuală, bine adaptată noilor tehnologii.

Efectele speciale, proiecţiile 3D, roboţii dansatori, acrobaţii de talie mondială şi muzica live, reprezintă elementele cheie consitruite sub umbrela talentului şi a pasiunii pentru artă de către geniul dansului irlandez Michael Flatley.

Cu milioane de fani în fiecare colţurile lumii, Michael Flatley este privit ca un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanţelor sale coregrafice extraordinare, precum şi pentru clasarea dansului popular irlandez pe cea mai înaltă poziţie, la nivel internaţional.

Premiera spectacolului "Lord of the Dance - Dangerous Games" a avut loc la Coliseum din Londra în urmă cu 20 de ani, însă în anul 2014, Michael Flatley a revenit asupra acestuia, devenind mult mai palpitant şi atractiv pentru public, faţă de varianta originală.

În septembrie 2014, noua versiune a show-ului "Lord of the Dance - Dangerous Games", s-a jucat pe scena sălii Palladium din Londra, cu ocazia aniversării a 20 de ani de când Michael Flatley s-a remarcat în plan internaţional.

De atunci, spectacolul a luat amploare şi a fost jucat cu casa închisă pe marile scene ale lumii, bucurându-se de ovaţiile a milioane de spectatori din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Mexic şi România.

Categoriile de bilete sunt: VIP – 300 lei, Categoria I – 250 lei, Categoria II – 200 lei, Categoria 3 – 150 lei, Categoria 4 – 100 lei. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si în magazinele Flanco.