Artistul american Lenny Kravitz va concerta, pe 6 mai, în premieră la Cluj-Napoca în cadrul turneului mondial "Raise Vibration".

Interpretul hiturilor "I belong to you", "American woman" şi "Again" a transmis un mesaj video pentru fanii din România, pe care-i aşteaptă la concertul care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj.

"Voi cânta în Transilvania pentru prima oară pe 6 mai. Sper să vă văd acolo şi să ridicăm vibraţii (Raise Vibration)", spune artistul în filmuleţul publicat de organizatorii show-ului.

Ultimele bilete pentru concertul Lenny Kravitz pot fi achiziţionate de pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro până în ziua evenimentului.

În limita disponibilităţii, acestea pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Polivalente înainte de concert. Casa de bilete se deschide la ora 17:00 şi este situată în incinta FORM/SPACE.

În ziua evenimentului, biletele se vor mai putea cumpără şi online doar pe www.eventim.ro, până la ora 16, au transmis organizatorii.

Accesul se va face începând cu ora 18:00 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete. Artista Annahstasia Enuke va cânta în deschiderea show-ului începând cu ora 20:00, urmând ca Lenny Kravitz să urce pe scenă în jurul orei 21.

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porţilor de acces, menţionată mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de aşteptare va fi unul redus.

Detalii de ultimă oră apar pe site-ul www.emagic.ro şi pagina de facebook: www.facebook.com/EmagicRomania.