Accident groaznic, în judeţul Tulcea. Şoferul unui autoturism BMW a omorât un copil de 3 ani, pe mama și pe bunica sa, după ce a plonjat cu maşina în curtea lor. Ocupanţii maşinii, toţi în stare de ebrietate, transmiteau live pe Facebook.

Potrivit adevărul.ro, incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19, în localitatea Văcăreni, pe E87.

În filmarea transmisă pe reţeaua de socializare se aude cum pasagerul din dreapta şoferului, aflat în stare de ebrietate, spune spectatorilor râzând: "Băi, ăştia care aveţi inimă... care n-aveţi inimă... staţi pe dreapta". Acelaşi video surprinde şi derapajul şi impactul autoturismului.

Conform sursei citate, şoferul BMW-ul a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu viteză mare într-o curte, omorând un copil în vârstă de trei ani şi o femeie în vârstă de 79 de ani. De asemenea, alte patru persoane, două aflate în curte şi două în maşină, au fost rănite.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de Poliţie în localitatea de provenienţă, Luncaviţa.

"Este vorba de un bărbat în vârstă de 39 de ani din Luncaviţa, care poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului", a transmis Poliţia Tulcea, potrivit sursei citate.

UPDATE:

Potrivit presei centrale mama copilului, în vârstă de 26 de ani, care era însărcinată, a decedat în cursul nopții la spital. 

Vezi mai jos accidentul! Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!