Un bucureştean de 28 de ani s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei, după ce a intrat cu maşina, un bolid BMW, pe o plajă din Vama Veche, scrie adevarul.ro.

Revoltătoarea scenă s-a petrecut marţi. Bărbatul a vrut să-şi facă un selfie şi de aceea şi-a dus maşina până în mare. Însă autoturismul a rămas împotmolit în nisip, iar trecătorii au filmat cum mai mulţi oameni încercau să scoată maşina din mare.

Presa din Constanţa scrie că chiar oamenii de pe plajă i-au sărit tânărului în ajutor şi s-au chinuit mai bine de jumătate de oră. După ce maşina a luat-o din loc, şoferul s-a urcat rapid la volan şi a plecat, fără măcar să le mulţumească celor care l-au ajutat. 

Poliţiştii din Constanţa au reuşit să îl identifice pe şofer, graţie tocmai imaginilor filmate. El a fost amendat cu 10.000 de lei, sancţiunea fiind acordată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor, mai scrie adevarul.ro.