Întâmplare şocantă, în Constanţa, unde un elev din clasa a cincea a ajuns la spital, după ce a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele de mamele altor trei copii.

Evenimentul s-a întâmplat în cursul zilei de luni, chiar pe holul şcolii, iar scena a fost surprinsă cu telefoanele mobile de ceilalţi elevi, care erau în pauză. Filmarea a ajuns şi la mama elevului bătut, care a făcut publice imaginile pe Facebook, cerând dreptete.

Potrivit Digi24.ro, băiatul bătut are 14 ani, iar despre el conducerea şcolii spune că acest băiat este un elev problemă, fiind lăsat corigent şi repetent de mai multe ori şi a provocat mai multe incidente în şcoală.

Mamele au intrat în şcoală pe motiv că vor să depună o reclamaţie împotriva acestui copil. Însă, după ce au depus această reclamaţie, au mers la sala unde se afla elevul şi l-au bătut. O profesoară a intervenit şi a reuşit să-i despartă, arată sursa citată.  

Elevul a ajuns la spital, unde medicii i-au acordat îngrijiri, iar apoi l-au externat. Poliţiştii anchetează acum acest caz.

"Mămicile nu aveau dreptul să-şi facă singure dreptate, chiar dacă elevul ăla e unul problemă. Era monitorizat de psihologul şcolii, sunt tot felul de anchete făcute în timp, comisie de violenţă, de disciplină. Dar asta nu justifică cu nimic ce s-a întâmplat ieri la etaj 2.  Filmuleţ există, prezentat poliţiei. E şi o ancheta a noastră. Am avut disctuţii cu directoarele. Au fost colegi de la ISJ acolo, luăm documentele şi tot ce s-a întâmplat anterior, să vedem cum a fost monitorizat copilul, la nivelul CA se va lua şi o decizieŞcoala are gardian. Era perioada pauzei, în pauză gardianul supraveghea curtea, de aia. Măsuri de securit în ceea ce priveşte serviciul pe care trebuie să-l desfăşoare progesorii la nivelul holurilor şi al şcolii," a declarat Petrică Miu, şef ISJ Constanţa.