Imagini revoltătoare fac înconjurul internetului. Un copil dintr-o comună din Bistriţa este umilit şi terorizat de mama lui şi de concubinul acestuia, costumat în Moş Nicolae.

Pe imagini se observă cum bărbatul îl ameninţă pe copil, care plânge, speriat, într-un colţ. Individul loveşte parchetul cu un obiect, care pare a fi o coadă de mătură. În tot acest timp, mama sa pare amuzată de acest incident, fără să intervină pentru a-şi apăra fiul, vizil traumatizat.

La un moment dat mai apare în imagini şi o fetiţă care e la rândul său obligată să stea în genunchi şi să spună o rugăciune.

Autorităţile s-au autosesizat în acest caz şi au deschis o ancheta.

Potrivit Digi24.ro, tatăl natural al copilului a primit imaginile pe internet şi imediat a anunţat autorităţile, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa care au sunat la colegii din Bistriţa Nasaud.

Din primele informaţii se pare că părinţii sunt despărţiţi, iar copilul se află în grija mamei. De sărbatori, tatăl a rugat-o pe fosta soţie să aranjeze o vizită supriză a moşului - pentru bucuria copiilor. Concubinul s-a costumat şi amândoi au transformat ceea ce trebuia să fie un moment plăcut, într-un moment de teroare.