Au apărut primele imagini din momentul în care tânăra de 25 de ani a fost împinsă pe șine de către femeia de 36 de ani, care a creat panică în București în cursul serii de marți, dar şi cu acela în care o altă tânără de 20 de ani s-a salvat de la moarte după o luptă dură cu atacatoarea. Imaginile au un puternic impact emoțional.

În imagini se vede cum tânara de 25 de ani a fost împinsă, în timp ce se uita în telefonul mobil şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren.

În fața polițiștilor, agresoarea, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, s-a recunoscut în imagini, dar nu a explicat de ce a comis fapta.

Cu câteva ore înainte, criminala a mai încercat să împingă o tânără pe linia de metrou. În primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine.

Imagini surprinse de camerele de supraveghere din staţia de metrou Costin Georgian arată cum tânăra de 20 de ani împinsă în faţa metroului în după-amiaza zilei de marţi, 12 decembrie, s-a salvat de la moarte după o luptă dură cu atacatoarea.

Suspecta crimei de la metrou a fost arestată, miercuri, pentru 30 de zile. „La data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie.  La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, a informat Parchetul Capitalei, care a cerut arestarea individei.