Părinţii adoptivi ai fetiţei de 8 ani din Baia de Aramă au publicat duminică noi imagini cu aceasta în timp ce se joacă, pentru a demonstra că este bine.

O dovadă că e bine

Localnicii, revoltaţi de modul în care au acţionat autorităţile care au ridicat fetiţa cu mascaţii, au protestat duminică dimineaţă în faţa Primăriei din Baia de Aramă şi au cerut să vadă o filmare cu copila.

Potrivit Hotnews.ro, câteva zeci de persoane s-au strâns în centrul localităţii şi au ameninţat că vor închiria un autocar pentru a merge la Craiova să se convingă că fetiţa este bine.

La presiunea protestatarilor, mama adoptivă a făcut publică o filmare în care se vede cum fetiţa se joacă cu nişte jucării.

Avocatul familiei adoptive, Liviu Belulescu, a dat asigurări că aceasta este bine îngrijită. "E în regulă, fetiţa este bine. Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste", a spus avocatul, conform sursei citate.

"Mami, nu vreau să plec!"

Protestele din Baia de Aramă au început vineri şi au continuat pe parcursul zilei de sâmbătă în faţa casei în care a fost crescută fetiţa de un fost asistent maternal şi de unde a fost luată sub supravegherea unui procuror pentru a fi înfiată în America.

Momentul ridicării din casă a copilei cu mascaţii a fost filmat de familia care a crescut-o.

Localnicii, dar nu numai, au fost revoltaţi de imaginile dramatice care arată fetiţa refuză să plece cu mascaţii şi procurorul care îi însoţea strigând "Mami, nu vreau să plec!"

Protestarii sunt revoltaţi că fetiţa a fost luată din casa în care a crescut împotriva voinţei sale şi spun că procedura adopţiei nu a fost derulată corect.

La rândul său, asistenta maternală care a crescut copila neagă că ar fi refuzat să o adopte şi susţine că ar fi fost obligată să semneze o hârtie gata completată.

Citiți și articolul: ”Între manipulare și adevăr, povestea Sorinei, fetița luată cu mascații. Familia care o creștea a refuzat să o adopte, dar a lansat acuzații de trafic de organe (VIDEO)”