Percheziţii de amploare, joi dimineaţă, în judeţul Alba. Poliţiştii au descins în 23 de locaţii, pentru percheziţii. Descinderile au avut loc în două puncte de lucru ale Poştei Române, dar şi la domiciliile a 21 de actuali sau foşti angajaţi ai oficiului Poştal din Sebeş, care sunt bănuiţi că nu ar fi livrat destinatarilor corespondenţa expediată de instanţele de judecată.

Potrivit Romania24.ro, 16 percheziţii sunt pe raza municipiului Sebeş şi 7 pe raza a 5 comune arondate municipiului Sebeş.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019, aceştia nu ar fi înmânat destinatarilor corespondenţa expediată de către instanţele de judecată din municipiul Alba Iulia şi ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi şi borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanţelor de judecată", arată sursa citată.

Persoanele vizate de anchetă vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.