Întâmplare şocantă în Rusia, unde două surori adolescente şi-au pus capăt zilelor împreună, aruncându-se în gol de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Cele două au lăsat mesaje filmate pentru familie.

Povestea a fost publicată marţi, de DailyMail, şi preluată de Observator. Potrivit surselor citate, Maria Vinogradova, 12 ani, şi sora ei, Anastasia Svetozarova, 15 ani, au fost găsite moarte, întinse pe caldarâmul acoperit de zăpadă, în faţa blocului lor din Izhevsk, în vestul Rusiei.

Înainte să se arunce, Anastasia a înregistrat un video în care, alături de sora ei, şi-a cerut iertare pentru gestul extrem: "La revedere tuturor! Vă iubesc pe toţi! Este adevărat! Vă iubesc foarte, foarte mult", a scris adolescenta.

Cu câteva secunde înainte de a muri, şi Maria a postat o fotografie cu prietenul ei, scriind un mesaj adresat lui, cu zâmbete şi inimioare, spunând: "Iartă-mă, te rog. Te iubesc foarte mult. Ştiu că vei găsi pe cineva mai bun decât mine". De altfel, se pare că tânăra ar fi intrat în depresie după ce mama ei a dus-o la un medic ginecolog pentru un control după ce femeia a aflat că fiica ei a început o relaţie cu un băiat.

Presa din Rusia notează că totul a început din cauza jocului "Balena Albastră". De altfel, autorităţile au confiscat telefoanele şi calculatoarele celor două surori pentru le percheziţiona informatic.