Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, sâmbătă seară, pe şoseaua de centură a Oradiei, în spatele cimitirului municipal, pe sensul dinspre Calea Aradului spre Nufărul.

Un martor al incidentului a povestit pentru BIHOREANUL că cearta dintre cei doi şoferi a început după ce unul dintre ei, aflat la volanul unei maşini Skoda, a frânat brusc, iar cel din spatele său, la volanul unui BMW, l-a lovit uşor. "Şi-a îndoit numărul doar", a explicat martorul.

În ciuda pagubelor mici, şoferul BMW-ului şi-a ieşit din fire. S-a dat jos din maşină şi s-a dus în viteză spre autoturismul în care a intrat, i-a lovit geamul din stânga faţă, iar apoi a început să-i împartă pumni şoferului din Skoda.

Acesta a ripostat, iniţial fără să se dea jos din maşină. Ulterior, a coborât şi el din autoturism, iar cei doi bărbaţi s-au îmbrâncit până când ceilalţi şoferi, opriţi în spatele lor, s-au dus şi i-au despărţit.

Cum nu s-a pus problema de o împăcare amiabilă între cei doi, la faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Poliţiei.

UPDATE: Şoferul de BMW, amendat

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, a declarat, sâmbătă seară, pentru BIHOREANUL, că incidentul s-a lăsat cu amenzi pentru unul dintre conducătorii auto. Mai precis, şoferul de BMW a primit o amendă atât pentru că n-a păstrat distanţa faţă de maşina din faţa sa, cât şi pentru tulburarea ordinii şi a liniştii publice. 

"De asemenea, ambii şoferi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, unde li s-a adus la cunoştinţă că au dreptul să depună plângere", a declarat Dinu. Totuşi, nici unul dintre bărbaţi n-a scris o reclamaţie la adresa celuilalt.