După ce cititorii publicaţiei online l-au desemnat drept Omul Anului, cu 56% dintre voturi (15.652 la număr), PressOne a publicat, marţi, un filmuleţ care descrie felul în care se desfăşoară o zi pentru primarul Oradiei, Ilie Bolojan. Temele abordate sunt diverse, de la proiectele de investiţii, până la tentativele de mituire.

"Pe Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, cititorii noştri l-au ales Omul Anului 2018. În urma acestui rezultat, i-am propus să ne dea voie ca, într-o zi normală de lucru, să fim "două umbre" în biroul său", anunţă publicaţia citată.

Clipul are 17:55 minute şi surprinde de la şedinţele de executiv, cu directorii din instituţie, și discuţii despre procesele Primăriei, până la cele "127 de proiecte de investiţii" programate pe anul acesta sau telefoanele de mobilizare a constructorilor întârziaţi.

"Cum vă raportaţi la tentativele de mituire?", îl întreabă, la un moment dat reporterul PressOne pe Bolojan. "N-am avut probleme deosebite, să ştiţi, oamenii se ştiu în anumite pieţe… Deci la fel cum profesorilor li se duce vestea în rândul studenţilor de anul întâi, de la cei din anii mai mari, şi-n aceste pieţe, fiecărui primar, fiecărui om care are o anumită putere de decizie i se duce vestea în pieţele respective, cum trebuie să-l abordezi, dacă poţi să-l abordezi, dacă nu poţi să-l abordezi…", răspunde primarul.

"Noi suntem nişte oameni normali, care trebuie doar să ne facem, fiecare, datoria, acolo unde suntem. Ce nu e în regulă este că părem anormali, asta înseamnă că nu e bine", spune, în încheiere, Ilie Bolojan.

Vezi mai jos clipul!