Orădenii care cred că îi pot impresiona cu glumele lor pe cei trei jurați ai emisiunii "iUmor" difuzată de Antena1 sunt chemaţi la preselecţii pentru noul sezon, care vor fi ţinute la finalul lunii mai, la Elite Resort.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizatori, cei care doresc să participe se pot înscrie în prealabil pe adresa casting.a1.ro sau se pot duce direct la audiţii. Acestea sunt programate pe 31 mai, de la ora 15, la Elite Resort, hotel situat pe strada I.C. Brătianu, nr 26.

"Se caută oameni talentaţi, cu vârsta minimă de 16 ani, pregătiţi să trăiască o experienţă unică în faţa Deliei, a lui Mihai Bendeac şi a lui Cheloo. Teatru, muzică, dans, improvizaţie, mimă, stand-up, inventatori, poeţi, magie sau pur şi simplu poveşti inedite sunt câteva dintre ingredientele cu care concurenţii pot face o ţară întreagă să râdă", se arată în comunicatul de presă.

Pentru a trece în runda următoare concurenţii trebuie să primească două "thumbs up" din trei posibile. Cu alte cuvinte, trebuie să impresioneze doi din trei juraţi. 

Cei care trec mai departe vor putea fi votaţi apoi de public, prin intermediul aplicaţiei "iUmor", vot care se va termina în ziua următoare la ora 16.

Cel care va reuşi să strângă cele mai multe voturi din partea publicului, la fiecare ediţie, se va califica direct în finala competiţiei. 

"iUmor" are peste 1,5 milioane de abonaţi pe YouTube, iar videoclipurile cu cei mai amuzanţi concurenţi ajung repede în trending, adică între cele mai populare clipuri.