În vârstă de 23 de ani, orădeanul Gabriel Bozga a ajuns în semifinalele noului reality show de la PRO TV, "Ninja Warrior". Emisiunea bazată cu provocări de forţă, viteză şi anduranţă a fost urmărită peste 1,3 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

Practicant de parkour şi freeruning, Gabriel este obişnuit cu testele extreme. În emisiunea difuzată duminică seara, la PRO TV, orădeanul a reuşit să treacă de probe dificile şi a ajuns între cei 10 semifinalişti.

Câştigătorul "Ninja Warrior" va primi 100.000 de euro. Debutul reality show-ului de aventură de la Pro TV, "Ninja Warrior România", a lăsat în urmă "Exatlon"-ul de la Kanal D, aflat deja la al doilea sezon.

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, prima ediţie "Ninja Warrior România" a ţinut în faţa micilor ecrane, în fiecare minut, peste 1,3 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

Pe locul doi a fost "Exaton", cu peste 1,1 milioane de privitori, iar podiumul a fost completat de "Insula iubirii", cu o medie de aproape 700.000 de persoane.