Obiceiul prost şi ilegal al magazinelor de a pune la raft un preţ pentru anumite produse, în timp ce la casa de marcat se afişează altul, nu a dispărut.

O orădeancă a păţit-o duminică, într-un magazin Profi, de pe strada Nufărului din Oradea. Femeia a cumpărat două caserole cu ceafă de porc fără os, orientându-se după preţul pe kilogram afişat în vitrina frigorifică, de 23,79 lei. Preţul era pus pe o etichetă roşie, care semnaliza o reducere.

Când a ajuns la casă, clienta a observat că, de fapt, un kilogram de ceafă de porc fără os costă 27,99 lei, preţ care figureaz şi pe bonul primit. Culmea este că şi pe cele două caserole achiziţionate de femeie erau lipite două etichete, una pentru fiecare preţ.

„Tupeu cât China. Când am cerut explicaţii, au scos eticheta roşie şi au avut scuza că volumul de lucru e foarte mare şi nu au timp să înlocuiască etichetele”, a povestit femeia pentru BIHOREANUL.

Clienta nu a mai reclamat incidentul la Comisaritul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, pentru că în prezenţa ei a fost eliminată de la raft eticheta de promoţie. În schimb, pe caserole au rămas câte două preţuri...