Orădenii care merg să-şi prezinte omagiile la o înmormântare sau vizitează mormântul unei persoane dragi în cimitirul municipal Rulikowski cu greu se pot reculege. Asta pentru că sunt "atacaţi" de ţânţari!

Aleile cimitirului sunt de-a dreptul invadate de enervantele insecte, care muşcă orice prind. O tânără care marţi a participat la o ceremonie religioasă şi-a numărat nu mai puţin de 15 muşcături pe un singur picior!

Muscaturi de ţânţar"La capelă nu au fost foarte mulţi, dar la groapă, între morminte, a fost îngrozitor. Timp de 10 minute, continuu am avut ţânţari pe picioare, m-au muşcat la foc automat. La fel a păţit toată lumea, şi pastorul care oficia ceremonia a fost plin de muşcături, mă mir că a rezistat", a reclamat femeia BIHOREANULUI.

Mai mult, unii dintre orădenii care au participat la ceremonie au spus că şi săptămâna trecută au păţit exact la fel, semn că "atacul" de marţi nu a fost o întâmplare.

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public, societatea care are şi cimitirul în subordine, spun că au făcut mai multe dezinsecţii în această vară.

"Recent s-a făcut o dezinsecţie, dar operaţiunea se va relua în curând", a promis purtătorul de cuvânt al ADP Oradea, Loredana Buz. Lucrările de exterminare a insectelor sunt făcute de muncitorii ADP, în regie proprie.