După ambuteiajele prelungite şi criza locurilor de parcare, noua Piaţă 100 de pe şoseaua de centură se confruntă cu o nouă provocare care pune la încercare nervii vizitatorilor. Un orădean a reclamat BIHOREANULUI, dovedind cu fotografii, faptul că la cea mai mică ploaie piaţa de vechituri se acoperă cu noroaie ca la porci.

În lipsa unui drum de acces amenajat, cumpărătorii care îşi lasă maşinile în parcarea Leroy Merlin, aşa cum i-a îndemnat Primăria, sunt obligaţi să se aventureze prin bălţile de pe câmp pentru a ajunge în piaţă plini cu noroi.

Vizitatorii intră în piaţă prin poarta de la sectorul de maşini şi întind mizeria pe toată platforma fără să aibă măcar unde se şterge pe picioare. Deşi angajaţii Administraţiei Patrimoniului Imobiliar curăţă piaţa în fiecare seară, pe vreme ploiasă, în câteva ore noroaiele revin.

Situaţia este cu atât mai enervantă cu cât nici nu va fi remediată mai repede de sfâşitul acestui an. Până în momentul de faţă, Primăria a comandat Studiul de Fezabilitate al lucrării de construire a drumului dintre parcarea Leroy Merlin şi Piaţa 100.

Acesta urmează să fie aprobat în şedinţa de Consiliu Local din luna mai şi abia apoi urmează să fie comandat proiectul lucrării şi să fie scoasă investiţia la licitaţie.

Aşa că până vor călca orădenii pe asfalt pe drumul Pieţei 100 va mai dura mult şi bine...