Domnia în fruntea Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri a consilierului judeţean Dorel Dume, fost PD-ist trecut în 2014 la PSD, se apropie de sfârşit. Bihorel a aflat că Dume urmează să fie mazilit din funcţia de director executiv, probabil chiar săptămâna aceasta.

Asta, nu doar din cauza apartenenţei sale la fostul partid de guvernământ, ci şi a unor isprăvi vecine cu Codul Penal, unele semnalate inclusiv de BIHOREANUL, cum ar fi căpuşarea ABA Crişuri prin intermediul unei firme pe care a înfiinţat-o pe numele unui vecin pensionar şi prin care în ultimii doi ani a vândut propriei instituţii bunuri de 100.000 euro prin contracte cu dedicaţie.

După "obiceiul pământului", PSD-istul va fi înlocuit cu un PNL-ist, dar nu cu unul dintre cei care lucrează de mult în instituţie, cum ar fi Claudiu Oros, care a adunat o experienţă de peste 20 de ani ca hidrotehnician, ori Mihai Todericiu, cu o vechime de 16 ani, ci cu un "specialist" din afară, nimeni altul decât consilierul judeţean Ionel Avrigeanu, şi el fost PD-ist, deci cândva coleg cu Dume.

Cum ar veni, pleacă-ai noştri, vin ai noştri, iarăşi noi votăm ca proştii...