Şefii Consiliului Judeţean Bihor au vrut să-l facă de râs pe singurul ministru orădean, Marcel Boloş, responsabil la Fonduri Europene, şi au şi reuşit cu o lovitură sub centură.

Lunea trecută, la inaugurarea scenei rotative a Teatrului, festivitate întinsă pe durata a două ore, reprezentanţii CJ şi ai Teatrului Szigligeti au oferit jurnaliştilor un "desfăşurător" al evenimentului ce conţinea şi lista oficialilor care urmau să fie prezenţi.

Pe ea, pe lângă şeful CJ Bihor, Pásztor Sándor, şi omologul său din Hajdu Bihar, plus primarul şi directorul Teatrului din Debreţin, başca şeful UDMR Bihor, Szabo Ődőn, a fost scris şi numele ministrului Marcel Boloş, căruia i-a şi fost rezervat un loc pe scenă.

Atât doar că, după cum a aflat Bihorel joi, când ministrul a fost la Oradea la instalarea noului prefect, Boloş nu doar că nu confirmase participarea la evenimentul CJ, ci dimpotrivă, a declinat invitaţia fiindcă avea de lucru la Bucureşti. Dar, na, nu puteau rata cei de la Judeţ şansa să-l ridiculizeze pe "omul lui Bolojan" din Guvernul Orban. Ludovic, nu Viktor!