Anul se încheie, bătălia continuă! PSD intră în 2020 pe picior de război cu Primăria liberalului Ilie Bolojan. Grupul consilierilor pesedişti au cerut Tribunalului Bihor anularea Hotărârilor de Consiliu Local din luna mai, prin care a fost aprobat bugetul orașului și cel al Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune, pe motive de adoptare ilegală.

Reclamanţii susțin că PNL-istul Romeo Ionescu s-ar fi aflat în conflict de interese când a votat alocarea de la bugetul local a sumei de 6,2 milioane lei către APTOR, pe considerentul că din asociaţie face parte și firma prin care familia Ionescu administrează Hotelul Ramada.

Problema e că social-democrații s-au chinuit atât de mult să își găsească argumentele pentru proces încât acesta a fost înregistrat abia în luna decembrie, iar primul termen de judecată a fost fixat pe 21 ianuarie 2020, cu soluționare prin primăvară.

Când, cel mai probabil, orașul va funcționa deja de luni de zile pe noul buget şi singurul efect pentru social-democrați va fi cel mult unul de imagine. Cam ceea ce probabil și căutau, dar numai în caz de câştig...