Evenimentele săptămânii prin ochii lui Bihorel:

Luni

Vio către Ghiusi: "Acum m-am liniştit. Credeam că, la cât de păcătoşi suntem, nu mai vine anul acesta Crăciunul". "Şi a venit?". "Nu, dar în schimb a venit Ştefan Hruşcă. Iar dacă el vine, e clar că nici Crăciunul nu-i departe". "Şi eu mi-am dat seama că a venit Hruşcă". "După frumuseţea colindelor?". "Nu, după coada de la mall, care ajungea până în Salonta".

Marţi

Ianoş, alături de nişte miniştri care n-au venit cu tolba goală. "S-a ţinut licitaţia pentru sala de sport şi Bolovanul n-a mutat Piaţa de Vechituri". "Şi unde o să amplasaţi sala?". "Norocul lui este că licitaţia a  fost contestată, că altfel îl făceam de râs în faţa tuturor". "Şi când se va debloca licitaţia?". "Nu se ştie! Oricum, nu-i  nicio problemă, că dacă nu se adjudecă licitaţia avem unde băga banii: în pensii şi în ajutoare".

Miercuri

Patronul de la Nutripork, nervos pe consăteni: "M-au făcut în toate felurile, că le împuţesc aerul, că, vezi Doamne, bieţii de ei nu pot merge pe stradă decât cu clema de rufe pe nas...". "Şi ai vreo soluţie?". "Îl aduc pe senatorul cu mutră de purcel...

Citiți mai mult pe Blogul lui Bihorel!