Cum arată evenimentele săptămânii trecute, prin ochii lui Bihorel: 

Luni

Vio către Ghiusi: „Cum dracu’ i-ați lămurit pe mitici ca ONG-urile voastre să poată spăla bani după pofta inimii?”. „Păi, crezi că numai Ianoș stă în genunchi în fața Odeonului? Infractorul din Teleorman face la fel pentru voturile lui Hunor”. „Dar asta nu-i discriminare?”. „Las’ să mai fiți și voi discriminați, să vedeți cum este!”.

Marți

Covrigeanu se ia de gât cu șefii de la Stațiunea Balneară. „I-am zis de la obraz Păstorului că troica de la Consiliul Județean seamănă cu Guvernul Dăncilă”. „Și el ce a zis?”. „S-a simțit mai rău decât dacă l-aș fi înjurat de mamă. Adevărul este că am sărit și eu calul. Puteam să-l compar mai bine cu Tuta absolută, chit că mare diferență nu e”.

Miercuri

Nae polițistul, vigilent ca de obicei. „Le-am spart eu distracția traficanților ăstora care se camuflează în artiști”. „Adică?”. „Păi, acum se ține Gala traficantului de cultură. Adică io-s prost? Care cultură, măi infractorilor? Cultura de cannabis? De cocaină?”.

Joi

La șeful echipei de baschet, pentru o acțiune caritabilă. „Nu v-ați gândit să vorbiți cu cei de la Direcția pentru Protecția Copilului și să înfiați niște orfani?”. „Ce treabă avem noi, baschetbaliștii, cu așa ceva?”. „Bieții orfani dați în îngrijire la asistenții maternali mereu se plâng...

Citiți continuarea pe Blogul lui Bihorel!