Pregătind ofensiva pentru alegerile locale, PSD lansează pe internet aşa-zise site-uri de ştiri, dar care de fapt promovează mesaje favorabile partidului.

Un astfel de site local a apărut şi săptămâna trecută, www.bihornews.ro, unde printre ştiri despre spectacolele Teatrului Regina Maria ori hoţii prinşi de poliţişii bihoreni, sunt strecurate şi articole despre cât de răi sunt adversarii din PNL.

De pildă, un material dezvăluie că Guvernul Orban nu alocă niciun leu Bihorului şi un altul despre starea jalnică a sălii de aşteptare de la UPU din cadrul Spitalului Judeţean, autorul anonim ignorând complet detaliul că se construieşte o clădire modernă şi încăpătoare taman pentru aceasta. Bineînţeles, niciun articol nu este semnat, iar cititorul nu găseşte nicio informaţie despre autor ori adresa "redacţiei".

Bihorel a aflat însă că site-ul aparţine unei aşa-numite Asociaţii pentru Promovarea Tinerilor Jurnalişti, înfiinţate de Lucian Ungur, care n-a fost în veci jurnalist.

În schimb, a fost purtător de cuvânt al PSD Bihor şi, totodată, asistent la Bruxelles pentru Emilian Pavel, cât timp acesta a fost europarlamentar. Reîntors acasă, după cum se vede, Ungur s-a reprofilat pe "jurnalismul" de partid.