Numirea inginerului Călin Ungur ca director interimar peste Termoficare Oradea după demisia brăileanului Stănel Necula, condamnat într-un dosar de corupție, a stârnit rumoare în Primărie. Funcționarii sunt curioși să vadă în cât timp va intra societatea în colimatorul USR, dat fiind faptul că noul şef e fostul soț al Deliei Ungur, una dintre cele mai vocale combatante în lupta cu administrația Bolojan și, cel mai probabil, candidatul partidului pentru funcția de primar la alegerile din vară.

Cei doi au fost căsătoriți în tinerețe şi au împreună un copil, dar s-au despărțit în condiții suficient de bune pentru ca Delia să păstreze numele fostului soț. Asta s-ar putea să nu ajute, însă, cu nimic în campania electorală.

După ce până acum a criticat prețul Pieței 100, tărăgănarea lucrărilor la parcarea din strada Independenței ori bugetul mult prea optimist al orașului, Deliei îi va fi destul de greu să treacă cu vederea şi prețul usturător al gigacaloriei, lipsa instalațiilor de recirculare a apei și șantierele nesfârșite ale CET-ului. Sau poate, dimpotrivă, va fi cu atât mai motivată să iasă la atac?...