Viceprimarul comunei Hidişelu de Sus, Florian Pentea, a fost dat dispărut de aproape două săptămâni, mai precis din data de 26 noiembrie, de când nu s-a mai prezentat la locul de muncă.

O explicaţie ar putea fi faptul că în acea zi de marţi, în jurul orei 9 dimineaţa, bărbatul a căzut în plasa Poliţiei Rutiere, fiind depistat în trafic în timp ce şofa pe un drum comunal deşi, cum avea să reiasă la testarea cu etilotestul, avea o alcoolemie de 0,28 la mie în aerul expirat, astfel că agenţii l-au lăsat fără permisul de conducere pentru 3 luni.

Din ziua respectivă, n-a mai dat deloc pe la serviciu, nici n-a anunţat de ce lipseşte, şi nici la telefon nu mai răspunde, nici măcar când îl sună edilul şef, Adrian Petroi.

Bihorel a aflat că, ales în 2016 pe lista PMP, vicele a fost exclus din partid în cursul lunii octombrie, fiindcă "s-a dat cu PSD-ul", în şedinţele de Consiliu Local votând cot la cot cu reprezentanţii social-democraţi, în speranţa că va fi primit în rândul acestora sau, dacă nu, la Pro România. Că aşa-i la ţară, ce nu-i bun pentru unii recuperează alţii...