Ca în fiecare an, înainte de Crăciun, membrii clubului auto West Alpine Off Road au încercat să aducă bucurie în casele unor bihoreni izolaţi de lume.

Îmbarcaţi în 46 de autovehicule de teren, 130 de voluntari din Bihor, Arad, Timiş, Cluj şi Zalău au dus, sâmbătă, cadouri pentru 27 de familii care locuiesc în patru cătune răspândite în Munţii Codru Moma, din zona Beiuşului. În pachetele primite, bihorenii au găsit alimente de bază, jucării şi dulciuri, astfel încât să aibă mesele pline de Crăciun.

În plus, voluntarii au pregătit pachete şi pentru 50 de copii care trăiesc într-un centru de zi din preajma Oradiei, astfel că numărul total al persoanelor ajutate de club se ridică la 200.

"Noi, cei care am încercat să privim în sufletul oamenilor greu încercaţi din vârfurile munţilor, dar şi în al celor 50 de copii dintr-un centru de zi, suntem bucuroşi că am reuşit să continuăm acest vis frumos. De asemenea, suntem onoraţi că munca membrilor West Alpine Off Road a fost recunoscută la nivel foarte înalt şi premiată cu "Proiectul anului 2019", din cadrul Galei Comunităţii Bihorene, organizată de către Fundaţia Comunitară Oradea", a transmis Cornel Doble Jr., liderul clubului.

În acţiunea de sâmbătă, clubul a fost ajutat de colaboratorii de la Aventura Bihor, de pompierii Nicu Igaş şi Andrei Pantea de la ISU Crişana şi de mai mulţi sponsori. De asemenea, familia Moga din Oradea a pregătit, special pentru această ocazie, 2.000 de sarmale.