Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Oradea a organizat, în colaboare cu Asociaţia Caritas Eparhial, o sărbătoare dedicată bunicilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. La eveniment au participat 60 de persoane de vârsta a treia.

A fost vorba de o masă festivă ţinută în sala de evenimente a "Casei Frenţiu". În semn de apreciere şi recunoştinţă au fost invitate persoane vârstnice din cadrul Uniunii Femeilor, a Asociaţiei Pensionarilor Maghiari Partium, a Uniunii Judeţene a Pensionarilor şi CARPO.

"Este un minunat prilej să sărbătorim împreună această zi dedicată dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor noştri, cărora vă datorăm ce suntem azi şi reprezentanţi un model în viaţă. Vă mulţumesc atât în numele meu, cât şi a echipei DAS Oradea şi în mod special vă transmit din partea domnului primar, Ilie Bolojan, întreaga apreciere, respectul şi mulţumirea că sunteţi aproape de proiectele comunităţii noastre şi vă asigurăm că experienţa şi expertiza dumneavoastră vor conta întotdeauna pentru noi", a spus Arina Moş, directorul DAS Oradea, gazda evenimentului, potrivit unui comunicat.

Şi viceprimarul Florin Birta s-a dus la sărbătoarea dedicată vârstnicilor, mulţumindu-le acestora pentru rolul activ pe care l-au jucat în societatea orădeană. "Vă doresc la mulţi ani, multă sănătate şi numai bucurii!", a mai spus acesta.

Sărbătoriţii au avut parte şi de un program de divertisment susţinut de trupa Radu Moş şi de interpreţi de muzică populară.

În acelaşi comunicat se precizează că la finalul evenimentului invitaţii au fost răsfăţaţi cu un delicios tort aniversar şi au primit, în semn de apreciere, flori, ciocolată, vin şi cafea.