Clubul Rotary 1113 Oradea a predat, zilele trecute, cele 166 de table magnetice achiziţionate în urma unui turneu caritabil de golf către Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor. Tablele cumpărate de Rotary vor ajunge în clasele în care învaţă copii cu nevoi speciale.

Banii necesari cumpărării acestora au fost strânşi în urma primei ediţii a evenimentului Rotary Golf Charity Club care s-a ţinut pe 18 martie la Kings Land în Ineu.

Predarea celor 166 de table magnetice către inspectorul şcolar Alin Novac-Iuhas a fost făcută de preşedintele Rotary Club Oradea, Csaba Békési, în prezenţa câtorva dintre sponsorii evenimentului caritabil.

"Pornind de la  principiul echităţii şi al promovării educaţiei de calitate atât în învăţământul de masă, cât şi în cel special, sprijinul acordat de Rotary Club Oradea 1113, materializat prin dotarea şcolilor speciale bihorene cu table magnetice legitimează o colaborare pentru egalitatea de şanse şi accesul la un mediu de învăţare adecvat intereselor şi nevoilor beneficiarilor", a spus şeful IŞJ Bihor.

Preşedintele Rotary Oradea, Csaba Békési le-a mulţumit sponsorilor care, prin donaţiile lor, au făcut posibilă achiziţionarea celor 166 de table magnetice de care vor beneficia 1335 elevi cu nevoi speciale din Bihor. Acestea vor fi distribuite şcolilor începând de săptămâna viitoare.