Asociaţia Love Bihor organizează a cincea ediţie a taberei cu acelaşi nume, la care vor participa 50 de copii şi tineri cu vârsta între 10-16 ani, proveniţi din familii defavorizate din judeţ.

Copiii şi adolescenţii vor merge, timp de şase zile, la Moneasa, între 15 şi 20 iulie.

"Copiii şi tinerii, sub atenta coordonare şi supraveghere a voluntarilor, vor participa la activităţi special concepute pentru dezvoltarea aptitudinilor de viaţă socială. Aceste activităţi cuprind sesiuni de cunoaştere, autocunoaştere, jocuri de echipă, drumeţii, jocuri sportive, tir cu arcul, ateliere de creaţie precum olărit, pictură pe sticlă sau ţesut, activităţi recreative şi distractive specifice taberelor: seara de talente, foc de tabără, petrecere în pijamale", se arată în comunicatul ONG-ului Love Bihor.

Selecţia copiilor participanţi s-a realizat cu sprijinul Asociaţiei "Maria Cioară" Sântandrei, Colegiului Tehnic "Traian Vuia" Oradea, Liceului Tehnologic Nr. 1 Popeşti şi Şcolii Gimnaziale  "Alexandru Roman" Auşeu.         

Participarea în tabără este gratuită, finanţarea fiind asigurată de Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Bihor, o structură a CJ Bihor.