Asociaţia Studenţilor Stomatologi din Oradea organizează anul acesta ediţia a cincea a concertului caritabil de Crăciun "Dăruieşte un zâmbet".

De data aceasta, tinerii strâng bani pentru Alessandra Lincar, o fetiţă de şase ani, care a fost diagnosticată cu cinci boli crunte. Micuţa suferă de epilepsie, paralizie cerebrală, cecitate corticală, tetrapareză flască, microcefalie.

Alessandra urmează în fiecare zi terapii cu durata de activitate de două ore, acestea fiind echivalentul a patru ore de gimnastică în cazul unui copil perfect sănătos. 

"Costul anual al terapiilor pe care trebuie să le urmeze este de 13.000 euro, bani pe care aceşti voluntari încearcă să îi strângă prin intermediul donaţiilor, sponsorizărilor şi vânzării de diferite obiecte realizate handmade de studenţi", precizează reprezentanţii ASSO.

De asemenea, studenţii încearcă să strângă bani şi în cadrul concertului caritabil de Crăciun. Acesta va avea loc pe 14 decembrie, de la ora 18, la sala  Ambasador Oradea. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Picky, Cosmin Tudoran şi Adrian Sînă.

Voluntarii Asociatiei Studentilor Stomatologi din Oradea fac un apel către toţi orădenii să o ajute pe Alessandra. Ei pot cumpăra bilete la eveniment cu preţul de 50 de lei sau pot dona direct în contul Asociaţiei Studenţilor Stomatologi din Oradea cu mesajul "Donaţie pentru Alessandra". Contul RO20BTRLRONCRT0294833901 este deschis la Banca Transilvania.