După o campanie de strângere de fonduri, membrii Asociaţiei Resurselor Educative Umanitare şi Sportive (AREUS) au vizitat 35 de familii nevoiaşe de la poalele Munţilor Apuseni, cărora le-au dus pachete consistente "care să-i ajute să treacă mai uşor peste perioada iernii".

"Acestea au fost distribuite în Județul Bihor, cele mai multe dintre acestea fiind împărțite în localitățile Baita-Nucet, dar și în Ștei, Izbuc, Sustiu și Roșia. Ne dorim ca prin astfel de activități sa încurajăm oamenii, în special tinerii, sa dea o mână de ajutor şi celor mai puțin norocoși. Le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit pe toată durata acestei acţiuni şi ne bucură enorm faptul că într-o comunitate atât de mică se găsesc atât de mulţi oameni care vor să-şi ajute semenii", au transmis, marţi, reprezentanţii AREUS.

Asociația Resurselor Educative Umanitare și Sportive este o organizație nonguvernamentală înființată la finele anului 2017 având ca domeniu de activitate organizarea de evenimente caritabile, sportive, culturale și educative.