Vineri, 31 martie, începând cu ora 19.00, la Hotel Continental, sala Belvedere, se va desfășura evenimentul caritabil „Împreună facem bine!”. Evenimentul este organizat sub sloganul Azi Dăruiesc Eu, de Asociaţia Uniţi sub Crucea lui Hristos, și are ca scop susținerea cauzei unui orădean aflat în dificultate

Este vorba de Daniel Szilaghi, un bărbat căruia i s-au amputate ambele picioare şi care e nevoit să urce și să coboare în mâini până la apartamentul de la etajul 3, unde locuiește împreună cu familia sa.

Campania dorește să îl ajute să-şi vândă apartamentul şi să îi ofere diferenţa necesară (10.000 euro) pentru a-şi cumpăra un apartament la parter.

La evenimentul de la Hotel Continental, „Expressione Quartet” Oradea şi prinţesa naiului, Oana Lianu, vor susţine un recital pentru participanţi, iar Maria Zapca, meşter popular din comuna Săpânţa, precum şi meşterul popular ceramist Cornel Sitar (din Baia Mare) îşi vor expune la licitaţie rodul muncii lor pentru a-l ajuta pe Daniel. Gazda evenimentului va fi omul de radio Marius Onuc.

Taxa de participare la eveniment este de 100 lei, iar confirmarea şi numărul de persoane se pot face la numărul de telefon 0740.084.411 sau 0771.521.640 ori la adresa de email: contact@azidaruiesc.eu.