Studenţii şi profesorii orădeni sunt invitaţi să o ajute pe Denisa Lăzău, o tânără care învaţă la Facultatea de Medicină şi Farmacie şi care de 13 ani se luptă cu leucemia.

Fata are nevoie de un tratament în străinătate, iar pentru a o ajuta să strângă banii necesari, colegii ei vor vinde gogoşi miercuri, în campusul Universităţii. Acţiunea va avea loc miercuri, pe platoul din faţa Bibliotecii universitare.

Toate gogoşile vor fi donate de o firmă de profil din oraş, iar banii pe care studenţii îi vor strânge vor ajunge exclusiv în conturile Denisei. La fel s-a întâmplat săptămâna trecută, cu banii adunaţi la un târg de prăjituri desfăşurat pe holurile Facultăţii de Medicină şi Farmacie.

Studentă în anul III la Medicină, Denisa a ales această facultate pentru că înţelege foarte bine durerile pacienţilor. "Vreau să fiu un medic bun, pentru că ştiu ce este suferinţa, speranţa şi încrederea", le-a spus Denisa colegilor săi. Acum, fata bolnavă de leucemie acută limfoblastică vrea să urmeze un tratament în Statele Unite ale Americii, dar are nevoie de banii care să acopere cheltuielile.